.:: followers ::.

Sunday, 17 July 2011

.:: sendirian ::.

ape nak buat ye ? toleh kanan , roomate aku dah tido..tgk bilik sebelah , lampu dah gelap..tgk bilik depan pon lampu dah gelap..ruang tamu dah gelap...sorang lagi pegi dating....untunglah dapat dating...aku? sorang2 depan laptop...

ape nak jadi dgn aku ni...bosan kan hidup aku..aku rasa macam nak cari hobi yang best la..ape ek? mungkin boleh isi masa lapang aku yang membosankan ni..

aku lupa aku ade blog tmpt nak meluahkan perasaan..tapi biasa lah, kadang2 aku takde mood nak menaip..takpe, aku ade bantal tmpt aku lepaskan air mata aku..ok la dpd takde kan...aku rindu family aku...tadi aku call mak aku..mak aku cerita macam2..sekurang2nyer terhibur aku dengan telatah beliau...

aku rindu mak aku...aku rase macam nak nangis kat dia mase aku putus cinta dulu..haha..mase tu basah lencun kain mak aku dengan air mata aku...geli jek kan? haha..

tadi mase aku bagi duit sewa rumah kat owner rumah aku, tibe2 aku jadi sebak...aku rindu mak aku...tu la dia, bila dekat kami selalu gaduh, tapi bila dah jauh, aku rindu sangat kat dia..

p/s : mak , mmg mak paling best dalam dunia

2 comments:

Elie Lily said...

rindu umi elie jugak! :(

i am S!L4H.. said...

weh sdih plak aku bace. adehhhhh