.:: followers ::.

Tuesday, 28 February 2012

.:: (--_--) ::.



ahahhaahahahaahah....aku macam nk gelak puas2...tak henti2..ketawakan diri aku sendiri...ape nak jd dengan hidup aku ni...huru hara..bukan mcm ni yg aku nak...ahahaha...siyes dowh, muka aku ngis hodoh gler skang ni..tak macam pic budak kat atas tu..comel kan even dy tgh sedih..muka aku macam ape tah...

mesti korang ckp, ehh u tgh cry pon still bley update blog? why not? im always like this..ahahaha..why my life so complicated ar?? tak macam org lain?? mmg la salah i yg cari sendiri, but why? aku macam nak lari jauh2 biar semua tak boleh cari aku..aku benci ar hidup macam ni..

knp la aku diuji macam ni sekali.....bile semua ni nak berakhir...bile...aku tak sanggup dahhh..


a few minutessss...............................................


relaks..ketawa kan pengubat duka...lets meet fren, chill up, buat ape nak pkir kan..arghhhh malas nk pikir lahhhhhh!!!!!

2 comments:

CikAnyss' :O said...

sabar sayang ... nope . i pon dulu memang akan update blog bila nangis , frust , dan tu betul2 perasaan kita ...sabar eh .. ujian .. bertahan yeah .. semua akan jadi baik lepas ni ;) chill sayang .. Allah always with you

miszzyumiew said...

thanks syg . . btw thanks for comment . . i pon tak tau knp kdg2 touching benda2 yg remeh . . hahaa